Amcamın oğluyla birlikte olmaktan mutluyum

Amcamın oğluyla birlikte olmaktan mutluyum.
Sevgili kuzen seks hikayeleri okurları Merhaba ben 21 yaşında sarışın yeşil gözlü 1.75 boylarında bir bayanım adım beril. Bu hikaye burada paylaştığım ilk hikayem. ben ve amcamın oğlumun arasında geçmektedir.
İstanbul istinye de oturuyoruz amcamlar la yan apartmanda oturuyoruz amcamın oğlunun adı Berkay yakışıklı siyah 1.87 boylarında bir erkek.. Olay şöyle başladı amcamla babam ortaktır rusya ya iş için gittiler berkayla benim aramda az da olsa yakınlaşma oluyordu annem ve yengemde spor salonlarında gün öldürüyorlardı.
Bir gün Berkay bize geldi aç olduğunu söyledi dışarıdan yemek söyledik.ben odama üstümü değişmeye gitmiştim kapı aralık kalmış üstümü çıkardım sutyen ve donla kalmıştım ve birden kapının açıldığını anladım ama arkama dönüp bakmadım. Berkay beni arkadan sardı ensemi yalayarak dudağımdan öpmeye başladı o sırada sikini götüme değdiriyordu. Buda benim çok hoşuma gitmişti önüme döndüm deli gibi inliye inliye öpüşüp yatağa girdik.
Bu beni yalayarak memelerimi indi ve sikini çıkartıp ağzıma verdi ilk olmasına rağmen çılgınca na yaladım ve boşalmaya yakın göğüs aramı sıkmeye başladı memelerime boşaldı sonra aşağıya inip dönümü çıkardı elini amımdan içeri soktu sonra gene öpüşmeye başladık ama eli amımdaydı boşaltmıştı beni.aşağıya indi bu sefer yalamaya başladı ben çok zevk alıyordum ki kapı çaldı ve söylediğimiz pizzalar gelmişti Berkay üstüne pantolonu çekip kapıya baktı ve tekrar geldi direk beni sikmeye başladı çok acıyordu o beni bozuyordu acı ve zevkin verdiği duygularla gözlerimden yaşlar geliyordu. Soktukça daha hızlı olmasını söylüyordum çılgınca bağırıyordum.
Böyle 1 saat daha devam ettik deli gibi sıkıldım çok zevk aldım.. Ayağa kalktığımda amım çok acıyordu yürüyemiyordum adeta ama çok zevkliydi.duşa girdim ve uyudum ertesi gün ağrılarım azalmıştı. Ondan beri hangi ev müsait oluyorsa berkayla yapıyoruz ve çok zevk alıyorum.

Bir cevap yazın