Konser ve Sonrasında Olanlar

Ben pasif bir gayim. Başımdan geçen ilk anımı anlatacağım.
Yaza giriş şenlikleri vardı o yıllar. Yaz şenliğine gittim. Aşırı kalabalıktı. Şenlikte çeşitli dans gösterileri revü falan vardı. Yalnız gitmiştim. Kalabalıktan herkes birbiri ile çok olmasa da temas halinde idi. Arkamda da iki tane 40 yaşlarında iri erkek duruyordu. O zamana kadar hiç erkeklerle bir ilişkim olmamıştı ama istiyordum. Pasif gizli bir gaydim. Ama hiç ilişkim olmamıştı kızlar dahil. İnternette hep gay sitelerinden kendimi tatmin ediyordum.
Neyse devam edeyim. Yaz olduğu için altımda ince pamuklu bir şort vardı. Arkamdakiler iyice içime kadar girmişlerdi. Yavaş yavaş siklerini hissetmeye başladım. Çok heyecanlandım. Bir tanesinin siki kalmaya başladı. O sertliği hissetmeye başladım. O sikini arkama dokunduruyordu. Bende hiç duruşumu bozmadım. Sanki arkamda bir şey olmuyormuş gibi davranıyordum. Tam arkamda olan pardon çok kalabalıkta rahatsız etmiyoruz demi dedi. Bende yoooo ben iyiyim dedim. Adam sikini tam arkama dayamıştı ve yavaş yavaş sürtmeye başladı. Ben yine bir şey olmuyormuş gibi davrandım. Diğeri de popomu okşamaya başladı. Çok heyecanlanıyordum. Arkamdaki fermuarını indirip sikini sürtmeye başladı. Elimide tutup sikine götürdü. Kulağıma hadi sikimi okşa beni boşalt yoksa fena olur tamam mı lannnnnn dedi. Bende bir şey demedim. Sikini okşayıp mastürbasyon yapmaya başladım. Bir süre sonra döllerini akıttı. Sonra diğeri arkama geçti ve onu da boşalttım. Konseri izlemeye devam ettik. Bana konsere kimle geldiğimi sordular bende yalnız geldim dedim. İyi seni eve bırakalım dediler. Bende kabul ettim. Konserden sonra arabaya bindik. Onlar bira aldılar. Geç gitsen ailen merak eder mi dediler. Bende ederler dedim. Ederse etsinler laaan. Hiç umrumda değil dedi. Ya dediklerimizi yaparsın yada seni döveriz dediler. Mecbur bende kabul ettim. Biralarını içtikten sonra siklerini çıkardılar ve hadi yala em dediler. Sırayla siklerini yaladım. Bir taraftan siklerini yalatıyorlardı bir taraftan da hafifçe hırpalıyorlardı. Bir tanesi ağzıma döllerini boşalttı. Diğeri ben bu çocuğu sikicem dedi. Arabanın koltuğuna doğru domalttı. Sikini iyice tükürükle ıslattı. Sonra benim arka deliğimi de ıslattı. Sikini yavaşca arka deliğime soktu. Hızlanarak sikmeye başladı. Hem çok korkuyordum hem de zevk almaya çalışıyordum. Sonunda o da döllerini akıttı. Tecavüz etmişlerdi ama zevk almadım da diyemem. Zaten gizli gaydim ve ilişki istiyordum. Ama böylesini düşünmemiştim.
Beni nerede bulacağımı sordular bende çok korktuğum için bir yer uydurdum. Sonra beni bıraktılar. Muhtemelen orada beni çok aramışlardır.
Ama o günü hiç unutamıyorum. Onların siklerini arzuluyorum. Azdıkça onları düşünüp arkamla oynuyorum. Keşke o gün bana ulaşabilecekleri bir adres verseydim. ÇOK KORKTUĞUM İÇİN VERMEMİŞTİM. (

Bir cevap yazın