Patronum Arzu bana amını yalatıyor

Patronum Arzu bana amını yalatıyor.
Merhaba erotik hikaye okurları, sizlere sikiş değil de sevişme anısına dair bir seks hikayemi anlatmak istiyorum. Patronum Arzuyla benim aramda yaşanan güzel sıcak bir ilişki .Ben iş yeerinde çalışan en yakışıklı en sempatik kişlerden biriyim diyebilirim. Patron sabahları işe büroya geldiğinde ilk benim odama gelir biraz muhabbet ederiz sonra kendi odasına geçerdi. Bir gün telefonum çaldı ve arayan patronum Arzuydu. Beni odasına çağırdı.
Bekar olduğumdan biraz daha rahat davranmış. Yanına gittim. Direk kapıda beni içeri alıp kapıyı kitledi ve dudağıa yapıştı elimle itip Ne oluyor Arzu hanım dedim. Tokat attı sus istiyorum seni dedi. Tekrar dudağıma yapıştı deli gibi öpüşmeye başladık elimi tutup bacağının üzerine koydu bende okşamaya başladım kucaklayıp masaya götürdüm ve oturtup bacaklarını açtım. Taze kılsız bem beyaz amı vardı külot giymemişti altına. Güzelce elimle ovalayıp biraz sulandırdıktan sonra amına dil atmaya başladım çok hoşuna gidiyor kafamı tutmuş iyice amına bastırıyordu.
Yüzüm resmen amına gömülmüş dilim amının içinde geziyordu. Bir süre böyle yaladıktan sonra tekrar kalkıp hızlı bir şekilde parmaklamaya başladım. Boşalacağım durma devam et ohh çok güzel durma diye söyleniyordu. Bende boşalacağım diyince daha fazla daha hızı bir şekilde parmaklamaya başladım bir kaç dakika sonra bacakları titredi ve bardaktan boşalırcasına yere boşaldı. Yorgun düştü sikmeme gerek kalmadı bile çünkü hevesini almıştı. Sonra çıkıp tekrar odama gittim. Akşam beni aradı yaptığım şeyden dolayı bana teşekkür edip bir gün özel evinde bir yemek daveti vereceğini söyledi sadece bana özel kim bilir o zaman ne olacak yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. Beni unutmayın herkese seks dolu dakikalar.

Bir cevap yazın